Taaaadaaaaaahhhhhhh en daar is hij dan... de lancering van de nieuwe site en dus ook de geboorte van het fenomeen bloggen. Graag neem ik je in een vogelvlucht mee over het ontstaan van SJANNE.

Het brein achter SJANNE begon al als klein meisje achter de naaimachine waar ik mijn  eigen zelfontworpen nachtjaponnetje heb gemaakt. De naaimachine die ik van mijn ouders op 16jarige leeftijd kreeg is inmiddels overleden maar zal ik altijd blijven bewaren als mooie herinnering aan de succesvolle geschiedenis. Dat jaar begon ik ook aan de particuliere modevakopleiding wat geresulteerd heeft in een eigen label, SJANNE.

Na 5 drukke jaren met het label SJANNE, was het voor mij een ultieme kans om een winkel te openen. De kennis die ik in die periode opgedaan heb, komt nog steeds tot uiting in mijn eigen boutique SJANNE. De winkel is gelegen in het pittoreske Dalfsen, Dalfsen heeft voor mij het gemoedelijke van het Vechtdal en de allure van het Gooi. Samen met mijn drie modebewuste en gedreven werkneemsters  staan we dagelijks op de werkvloer om onze vakkennis over te brengen met als doel elke vrouw te kleden en haar een unieke uitstraling.

 

Voor mij is bloggen totaal nieuw. Daarom wil ik jullie wakende en scherpe oog graag gebruiken voor support. Vul mij gerust aan, ik hou enorm om met vrouwen te werken die vanuit hun passie en oergevoel bergen kunnen verzetten en er op uit zijn heb beste met de ander voor te hebben. Ik hoop van harte dat je door mijn blog geïnspireerd raakt en enthousiast wordt van de eindeloze mogelijkheden op het gebied van mode en lifestyle. Mijn visie is om jou op een luchtige manier met hier en daar wat humor deelgenoot maken van mijn Fashionabele leventje.

handtekening Jeannet

 

 

 

X
X

Reacties

Reacties aan het laden...

Recent

Fashiontips