HomeOver onsCollectieNieuwsPersonal ShopperOnze ServiceOpeningstijdenRouteContactSitemap
SJANNE Voor de zelfbewuste vrouw

Welkom op de website van SJANNE

Winkel met persoonlijke aandacht

Het merendeel van de winkelende vrouwen vindt het heerlijk als zij geholpen wordt bij hun kledingkeuze. Door de juiste keuze voor kleuren en styling laat je mensen weer stralen en met goed gecombineerde kleding kun je precies de goede dingen bij iemand accentueren en de minder goede maskeren. SJANNE heeft alles in huis om bij elke vrouw een ware metamorfose teweeg te brengen. En dat is precies wat Jeannet en haar deskundig team voor ogen heeft in haar modezaak aan de Prinsenstraat in Dalfsen.

Om up to date te blijven, zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken. We laten ons inspireren en kijken uit naar de coming ups.

Foto's METAMORFOSE kijk hier.

Nieuw: Shawls, shawls en shawls

Wij willen graag voor u een personal shopper zijn. Altijd staat persoonlijk advies voorop. “Iedereen, met een dunne of dikke beurs, heeft recht op een goed en eerlijk modeadvies. Als goed geklede vrouw voel je je zoveel zekerder en mooier, dat verdient toch elke vrouw”! Bij SJANNE hebben we een prachtig merkenpakket in huis, dat u niet gauw elders vindt. Met deze merken bouw je aan iemands persoonlijkheid; we kleden de dames met veel passie en aandacht. Ook is er voor de mannen aandacht; een goed magazine en een vers kopje koffie is snel geserveerd.

Bij SJANNE kun je een ware metamorfose bewerkstellingen. Van top tot teen, inclusief accessoires en bijpassende modeartikelen. We maken het “plaatje” compleet.
Dus... bent u een vrouw die de massale mode beu is?
Houdt u ervan om er origineel uit te zien en besteedt u graag aandacht aan uw uiterlijk?
Bent u altijd op zoek naar draagbare, stijlvolle mode met een creatieve look die net even anders is?

Dan is SJANNE uw zaak!