Jeannet

 

Open wanneer u dat wilt

U bent druk, heeft geen of weinig tijd en wilt het liefste shoppen op het door u gekozen tijdstip. Dat is uiteraard geen probleem want bij Sjanne mode gaan wij in overleg speciaal voor u open op het tijdstip wanneer u dat past. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op 0529 436908 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op maat gemaakt

Onze vermaakservice mag optimaal genoemd worden. Wij willen graag dat uw gewenste item gegoten zit. Sjanne voldoet aan uw wensen en tegen kostprijs, waardoor u een gereduceerd bedrag betaalt.

Persoonlijke styling

Als speciaalzaak mag u veel van ons verwachten. We vinden het ook een hele eer om mee te mogen werken aan uw persoonlijkheid. We inventariseren uw wensen en kijken graag mee om het beste in uw zelf naar boven te halen. Mode is zo mooi, maar met de goede combinaties, de juiste tips en adviezen komt het nog beter tot zijn recht. De juiste keuze voor kleuren en styling doet mensen stralen. U bent bij ons in goede handen.

VIP

Onze vaste klanten hebben een streepje voor. Want als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief behandelen wij u als en VIP. U krijgt als eerste de uitnodiging voor onze events, we houden u op de hoogte van onze activiteiten, u mag als eerste profiteren van onze opruiming en als VIP sparen wij voor u de punten op uw eigen klantenkaart. 2 keer per jaar sturen wij u een waardecheque die u kunt verzegelen bij een volgend bezoek.