SJANNE heeft een uniek concept toegevoegd aan de huidige winkel. We zijn een pilot gestart met tweedehands kleding: SJANNE second hand. Tot nu toe wordt het goed ontvangen. Het kan dus zo maar eens een nieuwe tak worden binnen SJANNE. Second hand is heel hip en wordt anno 2020 steeds bewuster ingezet vanuit milieuoogpunt. Misschien denk je nu, SJANNE second hand? Dit willen we je hieronder graag uitleggen.

Second hand op niveau

Omdat SJANNE op een hoog niveau second hand wil neerzetten, willen we alleen de mooiste items van je overnemen. 

Daarom moet alles wat je aanbiedt in perfecte (nieuw) staat zijn. Schoon, compleet en gestreken zijn absolute voorwaarden. Winterkleding mag je vanaf september en zomerkleding vanaf maart inbrengen.

SJANNE staat voor kwaliteit, dit willen we voor de second hand ook vasthouden, het is dus van belang dat de aangeboden kleding gelijkwaardig is aan de merken die wij verkopen, het hoeft niet bij SJANNE te zijn gekocht.

Omdat we het hoge segment beogen mogen de items niet ouder zijn dan drie seizoenen.

 

Wij verkopen jouw kleding en jij ontvangtā€¦.

Jij ontvangt de helft van de door ons bepaalde prijs in de vorm van een tegoedbon die jij weer bij ons in de winkel kunt besteden op de huidige collectie. Dit tegoed mag je besteden en als je het even niet kunt vinden, geen nood! Je tegoed mag je tot een half jaar naar datum komen verzilveren.

 

 

Samen EERLIJK voor de aardbol

De wereld is bedoeld om van te genieten, niet om uit te buiten. Eerlijk is eerlijk, wij genieten van mooie kleding, luxe stoffen en kwaliteit. Jij ook? Dat is een mooie combinatie, want vaak is kleding nog prima voor een 2e ronde. Jij bent misschien uitgekeken op bepaalde items, wat voor een andere modeliefhebster net dat specifieke pareltje is. Zo zorgen we samen voor een eerlijke en schonere aardbol.

 

ALLEEN DE ALLERMOOISTE ITEMS

Breng alleen je allermooiste (herfst- en winter)items, gewassen en gestreken in een stevige tas voorzien van je naam, telefoonnummer en e-mailadres. We zijn selectief, daarom nemen we even de tijd om het op waarde te beoordelen. Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont dat het er picobello uitziet.

 

 

Kom jij je mooie items inleveren?

Je kunt tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen aparte afspraak voor te maken. Binnen 1 week krijg je van ons een berichtje wat we van jou overnemen voor de verkoop. Niet aangenomen kleding zul je binnen 14 dagen moeten ophalen. Kom je te laat, dan is het niet mogelijk de kleding nog terug te nemen. We steunen goede doelen waar de kleding dan naar afvloeit. We zien uit naar jouw pareltjes. Tot ziens bij Sjanne!